17/08/2019 17/08/2019 Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου στην Παναγία Κυρα – Λιμενιώτισσα στην Ψαρή Φοράδα τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και έλαβαν μέρος Κληρικοί της Επαρχίας Βιάννου. Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης  αναφέρθηκε στην Σωστική Παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Μεσιτική...
17 Αυγούστου, 2019 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2019 - 12:20

Απονομή οφφικίου από τον Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Απονομή οφφικίου από τον Μητρ. Αρκαλοχωρίου

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου στην Παναγία Κυρα – Λιμενιώτισσα στην Ψαρή Φοράδα τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και έλαβαν μέρος Κληρικοί της Επαρχίας Βιάννου.

Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης  αναφέρθηκε στην Σωστική Παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Μεσιτική βοήθεια που προσφέρει σε κάθε χριστιανό ενώ ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Βουλεύτη Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη και το πλήθος των πιστών που συμμετείχαν στην πανήγυρη.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον εφημέριο της Ενορίας π. Νικόλαο Δουλγεράκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων