21/09/2023 21/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου απέστειλε βοήθεια στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης για τη στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Η αποστολή, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε σχολικές τσάντες, τετράδια, σπαστά κρεβάτια, υπνόσακους, νερά, είδη υγιεινής κ.ά. Από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου εκφράζονται ευχαριστίες προς τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 12:12

Αποστολή βοήθειας από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου στους πλημμυροπαθείς της Ι.Μ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Αποστολή βοήθειας από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου στους πλημμυροπαθείς της Ι.Μ. Τρίκκης

Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου απέστειλε βοήθεια στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης για τη στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Η αποστολή, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε σχολικές τσάντες, τετράδια, σπαστά κρεβάτια, υπνόσακους, νερά, είδη υγιεινής κ.ά.

Από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου εκφράζονται ευχαριστίες προς τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Νιπιδιτού, Καραβάδω και Χόνδρου, τον επιχειρηματία κ. Νίκο Σταυρίδη, το πρακτορείο του κ. Δημητρίου Γιαλεσάκη, την ANEK LINES και την Γενική Μεταφορική Κρήτης Φραγκιαδάκης Α.Ε. 

Ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης,  Αν. Πρόεδρος του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, είχε την ευθύνη για την συλλογή και αποστολή της βοήθειας που παρέδωσε στην Ι. Μητρόπολη Τρίκκης,  την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων