05/05/2023 05/05/2023 Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 εσπέρας, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ του νεοφανούς, στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Φιλισίων Πεδιάδος. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, στο τέλος του οποίου ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι. Στον λόγο του ο Ποιμενάρχης, εξέφρασε την χαρά του...
05 Μαΐου, 2023 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2023 - 15:31

Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: Ο Άγιος Εφραίμ είναι μεγάλη παρρησία προς τον Θεό

Διαδώστε:
Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: Ο Άγιος Εφραίμ είναι μεγάλη παρρησία προς τον Θεό

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 εσπέρας, τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Οσιομάρτυρος Εφραίμ του νεοφανούς, στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Φιλισίων Πεδιάδος.

Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, στο τέλος του οποίου ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι.

Στον λόγο του ο Ποιμενάρχης, εξέφρασε την χαρά του για την πανήγυρη και αναφέρθηκε στο πρόσωπο του τιμωμένου Αγίου και στην μεγάλη παρρησία Του προς τον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων