19/02/2023 19/02/2023 Στην Ενορία της Παναγιάς μετέβη σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου  κ. Ανδρέας, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου Θεοφυλάκτου Μηλιαράκη, του εφημέριου της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερου Στυλιανού Βερίγου, μετά των Αρχιδιακόνων Ευγενίου Μανδαλένη και Μαρίνου Δασκαλάκη. Το αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Ο...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 19:18

Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: “Ο άλλος, ο αδελφός μου γίνεται ο παράδεισος ή η κόλαση μου”

Διαδώστε:
Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: “Ο άλλος, ο αδελφός μου γίνεται ο παράδεισος ή η κόλαση μου”

Στην Ενορία της Παναγιάς μετέβη σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου  κ. Ανδρέας, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου Θεοφυλάκτου Μηλιαράκη, του εφημέριου της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερου Στυλιανού Βερίγου, μετά των Αρχιδιακόνων Ευγενίου Μανδαλένη και Μαρίνου Δασκαλάκη.

Το αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος, ομίλησε καταλλήλως στο πολυπληθές εκκλησίασμα και ευχήθηκε καλή πορεία προς την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Ακούστε στο ηχητικό το Κήρυγμα του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Προ της απολύσεως τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Πέτρου Μηλιαράκη, πατρός του π. Θεοφύλακτου Μηλιαράκη. Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων