28/08/2021 28/08/2021 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου, στο Χόνδρο της Επαρχίας Βιάννου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα και τη συμμετοχή των Πρωτοπρεσβυτέρων Στυλιανού Γεωργιανάκη, Γεωργίου Βελιβασάκη, Μαρίνου Πατεράκη, Κωνσταντίνου Ψαρολογάκη, εφημερίου της ενορίας, Οικονόμου Αντώνιου Ψαρολογάκη και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη. Επίσης, το αναλόγιο διακόνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος...
28 Αυγούστου, 2021 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2021 - 11:23

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Φανούριο στο Χόνδρο Βιάννου

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Φανούριο στο Χόνδρο Βιάννου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου, στο Χόνδρο της Επαρχίας Βιάννου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα και τη συμμετοχή των Πρωτοπρεσβυτέρων Στυλιανού Γεωργιανάκη, Γεωργίου Βελιβασάκη, Μαρίνου Πατεράκη, Κωνσταντίνου Ψαρολογάκη, εφημερίου της ενορίας, Οικονόμου Αντώνιου Ψαρολογάκη και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη.

Επίσης, το αναλόγιο διακόνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδουλάκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, καθώς και ο Δημήτριος Χριστοδουλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας κηρύσσοντας τον Θείο λόγο στο φιλάγιο εκκλησίασμα ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, καθώς και τις δεκάδες φανουρόπιτες που προσκόμισαν ευσεβείς χριστιανοί της ευρύτερης περιοχής. Επίσης ο Σεβ. κ. Ανδρέας αναφέρθηκε στην παράδοση της φανουρόπιτας από τους πιστούς, κατά την ημέρα εορτής της μνήμης του, αλλά και κάθε φορά που ο άγιος μας φανερώνει αυτό που ψάχνουμε και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά με τη βοήθεια και τις πρεσβείες του θαυματουργού Αγίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων