31/07/2022 01/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιλάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 μετέβη στην Πολυθέα Πεδιάδος όπου τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Κιοστεράκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα τέλεσε...
31 Ιουλίου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 0:38

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ενορία Πολυθέας Πεδιάδος

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ενορία Πολυθέας Πεδιάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιλάννου κ. Ανδρέας την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 μετέβη στην Πολυθέα Πεδιάδος όπου τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Κιοστεράκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα τέλεσε το Ιερό Μνημόσυνο του αείμνηστου Πρωτοπρεσβύτερου Ευσταθίου Βιδάκη και του Σπυρίδωνος Κομπολάκη, Αναγνώστου της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων