15/05/2023 17/05/2023 Στο Νιπιδιτό Πεδιάδος μετέβη την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, επί την εορτή του Αγίου Ισιδώρου του εν Χίω, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο φερώνυμο κλίτος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος. Ο Σεβασμιώτατος, κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στο μαρτύριο του Αγίου...
15 Μαΐου, 2023 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 1:15

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Νιπιδιτό Πεδιάδος Κρήτης

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Νιπιδιτό Πεδιάδος Κρήτης

Στο Νιπιδιτό Πεδιάδος μετέβη την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, επί την εορτή του Αγίου Ισιδώρου του εν Χίω, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο φερώνυμο κλίτος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος.

Ο Σεβασμιώτατος, κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στο μαρτύριο του Αγίου Ισιδώρου αλλά και στην συνάντηση του Χριστού με τη Σαμαρείτιδα.

Στην συνέχεια ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι.

Προ της απολύσεως, τελέσθηκε τρισάγιο στον μακαριστό Επίσκοπο Αρίστης κυρό Βασίλειο, Βοηθό Επίσκοπο της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας.

Μεταξύ άλλων παρέστη ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ.Μανόλης Φραγκάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων