07/12/2020 07/12/2020 Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Ζήντα Μονοφατσίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου, Βιάννου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους πλαισιωμένος από τον εφημέριο της Ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερο Μιχαήλ Αλεξάκη και τον Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ...
07 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2020 - 18:25

Δέηση για την πανδημία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Δέηση για την πανδημία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Ζήντα Μονοφατσίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου, Βιάννου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους πλαισιωμένος από τον εφημέριο της Ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερο Μιχαήλ Αλεξάκη και τον Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη εκ του ψαλτηρίου ο πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως ο Σεβ. κ. Ανδρέας τέλεσε δέηση για την πανδημία του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων