06/04/2023 06/04/2023 Το ”Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής’’ της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής του Πάσχα διένειμε από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα χίλια (1000) και πλέον δέματα με τρόφιμα και κρέας σε εμπερίστατους αδελφούς, σεισμόπληκτους, πτωχούς, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου εκφράζει...
06 Απριλίου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 10:24

Δέματα ενόψει της εορτής του Πάσχα από την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου.

Διαδώστε:
Δέματα ενόψει της εορτής του Πάσχα από την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου.

Το ”Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής’’ της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής του Πάσχα διένειμε από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα χίλια (1000) και πλέον δέματα με τρόφιμα και κρέας σε εμπερίστατους αδελφούς, σεισμόπληκτους, πτωχούς, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες, στον υπεύθυνο Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο Γιανναράκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου, στους εφημερίους της Ιεράς Μητρόπολης και σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και στη διανομή των δεμάτων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς δωρητές, οι οποίοι από το υστέρημα ή το περίσσευμα τους, ενισχύουν τους σκοπούς του Κέντρου Αλληλεγγύης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων