23/12/2021 23/12/2021 Το ”Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής’’ της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων διένειμε από τον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα πεντακόσια (500) και πλέον δέματα με τρόφιμα  σε εμπερίστατους αδελφούς, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά, ανέργους αλλά και σε οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από τον σεισμό της...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 17:03

Διανομή 500 δεμάτων αγάπης από την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Διανομή 500 δεμάτων αγάπης από την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Το ”Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής’’ της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων διένειμε από τον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα πεντακόσια (500) και πλέον δέματα με τρόφιμα  σε εμπερίστατους αδελφούς, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά, ανέργους αλλά και σε οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο και σε αυτή τη διανομή των δεμάτων αγάπης με τρόφιμα (λάδι, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, αλλαντικά, γιαούρτι, ψωμί για τοστ και κρέας) καθοριστική στάθηκε η συμβολή των Εφημερίων της Ιεράς Μητρόπολης, καθώς και πολλών εθελοντών, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη αναπλ. Προέδρου και όλου του Δ.Σ. του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, ανέλαβαν τη διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους των Ενοριών της Μητρόπολης.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και στη διανομή των δεμάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς για όσα προσέφεραν κυρίως από το υστέρημά τους, και εύχεται σε όλους “Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2022”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων