22/12/2023 22/12/2023 Το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, διένειμε, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, από τον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα επτακόσια (700) και πλέον δέματα αγάπης, σε εμπερίστατους, ανέργους και σεισμόπληκτους αδελφούς μας. Η διανομή έγινε...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2023 - 11:54

Διανομή δεμάτων αγάπης από την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Διανομή δεμάτων αγάπης από την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων

Το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, διένειμε, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, από τον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα επτακόσια (700) και πλέον δέματα αγάπης, σε εμπερίστατους, ανέργους και σεισμόπληκτους αδελφούς μας.

Η διανομή έγινε με μέριμνα του αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη και τη συμβολή των εφημερίων των ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνετέλεσαν στη συλλογή και διανομή των δεμάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους Κληρικούς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών, καθώς τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς και εύχεται ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων