29/04/2021 29/04/2021 Το “Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής” της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής του Πάσχα διένειμε την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα εκατό ενενήντα (190) και πλέον δέματα με τρόφιμα (λάδι, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια,αλεύρι, ζάχαρη, φρέσκα λαχανικά) καθώς και τριακόσια (300) κιλά...
29 Απριλίου, 2021 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 21:41

Διανομή δεμάτων αγάπης ενόψει Πάσχα στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Διανομή δεμάτων αγάπης ενόψει Πάσχα στο Αρκαλοχώρι

Το “Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής” της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής του Πάσχα διένειμε την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα εκατό ενενήντα (190) και πλέον δέματα με τρόφιμα (λάδι, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια,αλεύρι, ζάχαρη, φρέσκα λαχανικά) καθώς και τριακόσια (300) κιλά κοτόπουλο σε εμπερίστατους αδελφούς μας, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη, ιδιαιτέρως την περίοδο αυτή που ολόκληρη η ανθρωπότητα μαστίζετε από την πανδημία του κορονοϊού.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και στη διανομή των δεμάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς δωρητές οι οποίοι από το υστέρημα ή το ολιγοστό πλέον περίσσευμά τους ενισχύουν τους σκοπούς του Κέντρου Αλληλεγγύης και εύχεται καλή Ανάσταση.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων