19/01/2022 19/01/2022 Τηλεοράσεις και απορροφητήρες διανεμήθηκαν στους Σεισμόπληκτους της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου μέσω του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μητρόπολης την ευθύνη του οποίου έχει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης. Η εταιρεία Mitsis Hotels του κ. Μήτση και η εταιρία mts travel του κ. Μυλωνάκη προσέφεραν τηλεοράσεις και απορροφητήρες για τους σεισμόπληκτους που στεγάζονται στους...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 14:26

Δωρεάν διανομή τηλεοράσεων και απορροφητήρων στους Σεισμόπληκτους της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Δωρεάν διανομή τηλεοράσεων και απορροφητήρων στους Σεισμόπληκτους της Μητρόπολης

Τηλεοράσεις και απορροφητήρες διανεμήθηκαν στους Σεισμόπληκτους της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου μέσω του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μητρόπολης την ευθύνη του οποίου έχει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης.

Η εταιρεία Mitsis Hotels του κ. Μήτση και η εταιρία mts travel του κ. Μυλωνάκη προσέφεραν τηλεοράσεις και απορροφητήρες για τους σεισμόπληκτους που στεγάζονται στους οικίσκους σε Αρκαλοχώρι, Αρχοντικό, Βόνη και Χουμέρι.

Η Ιερά Μητρόπολη τους ευχαρίστησε εγκαρδίως για την ευγενική τους προσφορά και τους ευχήθηκε κάθε ευλογία από τον Κύριο στη ζωή και στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων