05/05/2022 05/05/2022 Τα Ιερά εγκαίνια στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στα Φιλίσια πεδιάδος, τελέστηκαν στην παραμονή της εορτής του Αγίου. Τον εσπερινό, την Θεία Λειτουργία και τα Ιερά εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος, Καθηγητής της Θεολογικής σχολής Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, και ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος αφού μίλησε...
05 Μαΐου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 16:37

Εγκαίνια στον Ιερό Ναό Αγ. Εφραίμ στα Φιλίσια

Διαδώστε:
Εγκαίνια στον Ιερό Ναό Αγ. Εφραίμ στα Φιλίσια

Τα Ιερά εγκαίνια στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στα Φιλίσια πεδιάδος, τελέστηκαν στην παραμονή της εορτής του Αγίου. Τον εσπερινό, την Θεία Λειτουργία και τα Ιερά εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος, Καθηγητής της Θεολογικής σχολής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, και ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος αφού μίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα για τον Βίο του Αγίου Εφραίμ και τα πάμπολλα θαύματά του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα για την χαρά που του έδωσε να τελέσει τα Ιερά εγκαίνια.

Στις Ιερές Ακολουθίες έλαβαν μέρος, οι Πρωτοπρεσβύτεροι π.Εμμανουήλ Κοσιδεκάκης, με τον π.Αλέξανδρο Παναγιωτάκη και ο διάκονος π.Μαρίνος Δασκαλάκης.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πανοσ. Αρχιμ. π.Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. π.Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Χρυσοβαλάντης Φραγκάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Ελευθέριος Σκουλάς, ο Οικονόμος π.Ιωάννης Καπελλάκης και ο Οικονόμος π.Ελευθέριος Γερακάκης.

 

Δείτε ακόμη ΖΩΝΤΑΝΑ στο ope.gr την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου στις 19.30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων