01/02/2020 01/02/2020 Στις 30 του μηνός Ιανουαρίου, μνήμη των Τριών Ιεραρχών, εγκαινιάστηκε το ιστορικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μελεσών, το οποίο ανακατασκευάστηκε και αναβαθμίστηκαν συνολικά οι κτιριακές υποδομές του. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νικολάου Συριγωνάκη, του Δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2020 - 11:47

Εγκαινιάστηκε ιστορικό σχολείο στην Κρήτη

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε ιστορικό σχολείο στην Κρήτη

Στις 30 του μηνός Ιανουαρίου, μνήμη των Τριών Ιεραρχών, εγκαινιάστηκε το ιστορικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μελεσών, το οποίο ανακατασκευάστηκε και αναβαθμίστηκαν συνολικά οι κτιριακές υποδομές του.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νικολάου Συριγωνάκη, του Δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλου Μπαριτάκη, καθηγητών της δημόσιας εκπαίδευσης, γονέων και μαθητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων