31/08/2019 31/08/2019 Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο της Νηστικακείου Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη θερινή μουσικοχορευτική εκδήλωση, αφιερωμένη στους διαβιούντες στη Μονάδα. Την εορτή τίμησε με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι Διευθυντές του Ιδρύματος Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Μεθόδιος Φλουρής και Αιδεσιμολ....
31 Αυγούστου, 2019 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2019 - 13:03

Εκδήλωση στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Εκδήλωση στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο της Νηστικακείου Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη θερινή μουσικοχορευτική εκδήλωση, αφιερωμένη στους διαβιούντες στη Μονάδα.

Την εορτή τίμησε με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι Διευθυντές του Ιδρύματος Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Μεθόδιος Φλουρής και Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Εμμανουήλ Κιοστεράκης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Β΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Σπυρίδων Φουκαράκης, οι εφημέριοι της Ενορίας Καστελλίου Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιερόθεος Χιώτης και Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. κ. Γεώργιος Μαραυγάκης, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Φιλόθεος Πηγιάκης, Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αρκαλοχωρίου, ο Διάκονος κ. Κωνσταντίνος Αρμενάκης και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ιατρός κ. Γεώργιος Γρινάκης και κα Δήμητρα Σταφυλάκη.

Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την όμορφη εκδήλωση, κάνοντας αναφορά στην ιστορία, στην προσφορά αλλά και στις ανάγκες της Μονάδος, για την οποία μεριμνούν τα μέλη του Δ.Σ. και οι Διευθυντές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φιλότιμο ενδιαφέρον τόσο του προσωπικού, όσο και των εθελοντών, δωρητών και όλων των πιστών που με τον οβολό τους, ενισχύουν τη λειτουργία της Μονάδας.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με χορούς, το συγκρότημα του κ. Μιχάλη Κορναράκη «Ερφαλής», ενώ τραγούδια απέδωσε το συγκρότημα του κ. Βασίλη Τερζάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων