16/04/2019 16/04/2019 Η τρίτη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Κρήτης, Αρκαλοχωρίου. Κατά την έναρξη, ο Πρωτοπρ. Αυγουστίνος Μπαϊρακτάρης, Επίκουρος Καθηγητής της Π.Α.Ε.Α.Κ. ανέλυσε με γλαφυρότητα και σαφήνεια το θέμα «Ει μη εν προσευχή και νηστεία». Στη συνέχεια τα μέλη της χορωδία, υπό την διεύθυνση του...
16 Απριλίου, 2019 - 22:45

Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στο Αρκαλοχώρι

Η τρίτη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Κρήτης, Αρκαλοχωρίου.

Κατά την έναρξη, ο Πρωτοπρ. Αυγουστίνος Μπαϊρακτάρης, Επίκουρος Καθηγητής της Π.Α.Ε.Α.Κ. ανέλυσε με γλαφυρότητα και σαφήνεια το θέμα «Ει μη εν προσευχή και νηστεία».

Στη συνέχεια τα μέλη της χορωδία, υπό την διεύθυνση του π. Νικολάου Σταματάκη, απέδωσαν ύμνους της Μ. Εβδομάδος.

Προ του τέλους της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας εξέφρασε τη χαρά του για τη δραστηριότητα που έχει η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής μουσικής, επαίνεσε τους συμμετάσχοντες και ευχήθηκε σε όλους πους παρισταμένους καλή πορεία προς το Θείο και εκούσια Πάθος του Κυρίου Ιησού Χριστού και καλή Ανάσταση.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν: ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Πέτρος Ψυλλάκης, οι Ιερείς του Ναού Αρχιμ. Φιλόθεος Πηγιάκης και Πρωτοπρ. Σπυρίδων Φουκαράκης, κληρικοί από τις όμορες ενορίες της εν  λόγω Μητρόπολης, o Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδος κ. Γεώργιος Καλογεράκης και πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων