03/04/2021 03/04/2021 Το Σάββατο 3 Απριλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας παρέστη συμπροσευχόμενος μαζί με τον Σεβ. Μητροπολίτης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίο στην Θεία Λειτουργία η οποία τελέστηκε στην Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Σπήλι Ρεθύμνου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώατος τέλεσε το εννεαήμερο μνημόσυνο...
03 Απριλίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 16:14

Εννεαήμερο μνημόσυνο Νικολάου Χαιρετάκη στο Σπήλι Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Εννεαήμερο μνημόσυνο Νικολάου Χαιρετάκη στο Σπήλι Ρεθύμνου

Το Σάββατο 3 Απριλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας παρέστη συμπροσευχόμενος μαζί με τον Σεβ. Μητροπολίτης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίο στην Θεία Λειτουργία η οποία τελέστηκε στην Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Σπήλι Ρεθύμνου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώατος τέλεσε το εννεαήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Νικολάου Χαιρετάκη ανιψιού του Σεβ. Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοσυγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αθανάσιος Καραχάλιος.

Έλαβαν μέρος επίσης ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Πορφύριος Σαμαρτζής μαζί με ιερείς της Μητροπολεως Λαμπης. Τον Σεβ. Μητροπολίτη συνοδεύε ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων