08/08/2023 08/08/2023 Την Δευτέρα 7 Αυγούστου, παραμονή της εορτής του Αγίου Μύρωνος επισκόπου Κνωσού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Εσπερινό σε πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Καστρί της Επαρχίας Βιάννου. Στο τέλος του εσπερινού ο Σεβ. κ. Ανδρέας ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα για τον Άγιο Μύρωνα και...
08 Αυγούστου, 2023 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2023 - 12:28

Εορτασμός Αγίου Μύρωνος Επισκόπου Κρήτης στη μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Εορτασμός Αγίου Μύρωνος Επισκόπου Κρήτης στη μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου, παραμονή της εορτής του Αγίου Μύρωνος επισκόπου Κνωσού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Εσπερινό σε πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Καστρί της Επαρχίας Βιάννου.

Στο τέλος του εσπερινού ο Σεβ. κ. Ανδρέας ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα για τον Άγιο Μύρωνα και ευχήθηκε έτη πολλά και καλή Παναγιά. Μεταξύ άλλων παρέστη ο πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρ. Δήμαρχος Βιάννου κ.Παύλος Μπαριτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων