06/05/2020 06/05/2020 Το πρωί της Τετάρτης, 6 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησε στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι για την εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα με τη συμμετοχή του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησαν ο Προϊστάμενος του Ιερού...
06 Μαΐου, 2020 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 15:51

Εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα

Διαδώστε:
Εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα

Το πρωί της Τετάρτης, 6 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ιερούργησε στο Παρεκκλήσιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι για την εορτή της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα με τη συμμετοχή του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη ενώ το ψαλτήριο διακόνησαν ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης και ο Διάκονος Σταύρος Φανουράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων