28/05/2020 28/05/2020 Το γεγονός της Αναλήψεως του Κυρίου Ιησού Χριστού πανηγύρισε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στους Ζωφόρους Πεδιάδος. Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε και μίλησε για την Ανάληψη του Κυρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας ενώ το Ιερό Θυσιαστήριο κύκλωσε ο Πανοσ. Αρχιμ. Ευμένιος Καμπουράκης, και οι Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Αγγελάκης, Αδαμάντιος Παντερμαράκης,...
28 Μαΐου, 2020 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 15:04

Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στους Ζωφόρους Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στους Ζωφόρους Πεδιάδος

Το γεγονός της Αναλήψεως του Κυρίου Ιησού Χριστού πανηγύρισε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στους Ζωφόρους Πεδιάδος. Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε και μίλησε για την Ανάληψη του Κυρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας ενώ το Ιερό Θυσιαστήριο κύκλωσε ο Πανοσ. Αρχιμ. Ευμένιος Καμπουράκης, και οι Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Αγγελάκης, Αδαμάντιος Παντερμαράκης, εφημέριος της Ενορίας και Νικόλαος Τσιμπιμπάκης, ο Οικονόμος Κίμων Βλαστός και ο Διάκονος Σεραφείμ Βιολάκης, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων