16/08/2021 16/08/2021 Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη εορτάσθηκε σε όλες τις Ενορίες και πανηγυρίζοντες Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Πολυθέα Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας πλαισιωμένος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεο Χιώτη, τον Πρωτοπρεσβύτερο...
16 Αυγούστου, 2021 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 17:43

Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καστέλλι

Διαδώστε:
Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καστέλλι

Με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη εορτάσθηκε σε όλες τις Ενορίες και πανηγυρίζοντες Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Πολυθέα Πεδιάδος, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας πλαισιωμένος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιερόθεο Χιώτη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Κιοστεράκη, εφημέριο της Ενορίας και το Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε εκτενώς στο Πανσεβάσμιο Πρόσωπο της Παναγίας και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους, ιδιαιτέρως δε σε όσους και όσες εορτάζουν. Παρόντες στην πανήγυρη ήταν η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καστελλίου κα Μαρία Σκουλούδη και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πολυθέας κ. Γεώργιος Τριβιζακης καθώς και πλήθος πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων