30/06/2022 30/06/2022 Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου της Ενορίας Κασσάνων Πεδιάδος, προς την μνήμη των δύο Αποστόλων. Συμμετείχαν ο Εφημέριος της Ενορίας Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Βλαστός, ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Φουκαράκης, οι Διάκονοι Πέτρος Αράπογλου και Μαρίνος Δασκαλάκης. Αφού...
30 Ιουνίου, 2022 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2022 - 18:47

Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στους Κασσάνους πεδιάδος

Διαδώστε:
Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στους Κασσάνους πεδιάδος

Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου της Ενορίας Κασσάνων Πεδιάδος, προς την μνήμη των δύο Αποστόλων.

Συμμετείχαν ο Εφημέριος της Ενορίας Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Βλαστός, ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Φουκαράκης, οι Διάκονοι Πέτρος Αράπογλου και Μαρίνος Δασκαλάκης.

Αφού ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι ο Σεβασμιώτατος μίλησε αναφερόμενος στην ιεραποστολική δράση των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων