06/12/2020 06/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στα Καρουζανά Πεδιάδος όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και του Όρθρου και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους προς τιμήν του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδων Φουκαράκη, Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως και...
06 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2020 - 15:08

Εορτή του Αγίου Σάββα στα Καρουζανά Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Σάββα στα Καρουζανά Πεδιάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στα Καρουζανά Πεδιάδος όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και του Όρθρου και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους προς τιμήν του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδων Φουκαράκη, Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως και τον Οικονόμο Ιωάννη Παπαδάκη, εφημέριο της ενορίας και τον αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη. Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Χιώτης, προϊστάμενος της ενορίας Καστελλίου και ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο εφημέριος της Ενορίας τέλεσε την Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων