06/06/2023 06/06/2023 Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε στις 5 Ιουνίου, η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Οροπέδιο του Ομαλού στον Αμιρά Βιάννου ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα. Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μίλησε για την Αγία Τριάδα εστιάζοντας στο τρίτο Πρόσωπο και τις δωρεές του στους Αποστόλους κατά την ημέρα της Πεντηκοστής. Στην συνέχεια, τελέσθηκε...
06 Ιουνίου, 2023 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 21:28

Επαρχία Βιάννου: Εορτή του Αγίου Πνεύματος και τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων για την Εθνική Αντίσταση

Διαδώστε:
Επαρχία Βιάννου: Εορτή του Αγίου Πνεύματος και τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων για την Εθνική Αντίσταση

Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε στις 5 Ιουνίου, η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Οροπέδιο του Ομαλού στον Αμιρά Βιάννου ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα. Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μίλησε για την Αγία Τριάδα εστιάζοντας στο τρίτο Πρόσωπο και τις δωρεές του στους Αποστόλους κατά την ημέρα της Πεντηκοστής.

Στην συνέχεια, τελέσθηκε τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων για την Εθνική Αντίσταση στο χώρο του μνημείου από τον Σεβασμιώτατο κ. Ανδρέα και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Το παρών στον εορτασμό έδωσαν ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης, οι Αντιδήμαρχοι Βιάννου: κ. Αγαπουλάκης Μανώλης, κ. Τριγωνάκης Χαρίλαος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδήμας Μιχάλης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων