17/01/2024 17/01/2024 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη χθες, παραμονή του Αγίου Αντωνίου, στον Σκινιά Μονοφατσίου, όπου χοροστάτησε του Εσπερινού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Ο Σεβασμιώτατος, αφού μίλησε εκτενώς για το πρόσωπο και το ασκητικό φρόνημα του τιμώμενου Αγίου, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους. Προ της απολύσεως, χειροθέτησε αναγνώστες τον κ. Νικόλαο Καμπά και τον κ. Ιωάννη Θεοδοσάκη...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 17:50

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για το ασκητικό φρόνημα του Αγίου Αντωνίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου για το ασκητικό φρόνημα του Αγίου Αντωνίου

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη χθες, παραμονή του Αγίου Αντωνίου, στον Σκινιά Μονοφατσίου, όπου χοροστάτησε του Εσπερινού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Ο Σεβασμιώτατος, αφού μίλησε εκτενώς για το πρόσωπο και το ασκητικό φρόνημα του τιμώμενου Αγίου, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους.

Προ της απολύσεως, χειροθέτησε αναγνώστες τον κ. Νικόλαο Καμπά και τον κ. Ιωάννη Θεοδοσάκη οι οποίοι διακονούν το αναλόγιο της ενορίας Σκινιά.

Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφερ. Σύμβουλος Ηρακλείου κ. Γεώργιος Καρτσάκης, Αντιδήμαρχοι του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων