03/06/2023 03/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, μετέβη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στην Ενορία Γαρίπας, στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό του Ψυχοσάββατου, τέλεσε το Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αδερφών μας «απ’ αρχής μέχρι των εσχάτων» και ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να...
03 Ιουνίου, 2023 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 18:42

Εσπερινός Ψυχοσάββατου στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Διαδώστε:
Εσπερινός Ψυχοσάββατου στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, μετέβη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στην Ενορία Γαρίπας, στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό του Ψυχοσάββατου, τέλεσε το Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αδερφών μας «απ’ αρχής μέχρι των εσχάτων» και ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να τους κατατάξει μετά των δικαίων.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, τέλεσε την ακολουθία του εσπερινού και του Τρισάγιου για τους κεκοιμημένους αδελφούς μας και κήρυξε το θείο λόγο, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Πανοσ. Αρχιμ. κ. Βαρθολομαίος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων