26/02/2023 27/02/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου και στην Ενορία Λευκοχωρίου όπου συμπροσευχήθηκε εκ του παραθρονίου κατα την Ακολουθία του Εσπερινού. Προ της απολύσεως τελέστηκαν τα Ιερά μνημόσυνα της αείμνηστης Μαρίας Πουλάκη και των μακαριστών Μιχαήλ Δρακάκη,...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 2:19

Εσπερινός Σαββάτου της Τυρινής σε ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Εσπερινός Σαββάτου της Τυρινής σε ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου και στην Ενορία Λευκοχωρίου όπου συμπροσευχήθηκε εκ του παραθρονίου κατα την Ακολουθία του Εσπερινού.

Προ της απολύσεως τελέστηκαν τα Ιερά μνημόσυνα της αείμνηστης Μαρίας Πουλάκη και των μακαριστών Μιχαήλ Δρακάκη, Χριστόφορο Σμυρνάκη και Ελευθέριο Λαμπράκη. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, μετέβη στο Κοιμητήριο της Ενορίας Γερακίου όπου τέλεσε εννιάμερο τρισάγιο επί του τάφου στον αείμνηστο Κωνσταντίονο Μακρογιαννάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων