05/05/2020 05/05/2020 Στην Έμπαρο μετέβη την Δευτέρα 4 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, όπου εόρταζε ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης της Θαυματουργού. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε του Εσπερινού πλαισιωμένος από τον Οικονόμο π. Ευάγγελο Αναγιάννη, εφημέριο του Ιερού Ναού και τον Διάκονο Σταύρο Φανουράκη ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε...
05 Μαΐου, 2020 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2020 - 12:26

Εσπερινός της Αγίας Ειρήνης στην Έμπαρο

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγίας Ειρήνης στην Έμπαρο

Στην Έμπαρο μετέβη την Δευτέρα 4 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, όπου εόρταζε ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης της Θαυματουργού.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε του Εσπερινού πλαισιωμένος από τον Οικονόμο π. Ευάγγελο Αναγιάννη, εφημέριο του Ιερού Ναού και τον Διάκονο Σταύρο Φανουράκη ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδωνας Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η ακολουθία του εσπερινού τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία πιστών ενώ στο Θείο Λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο της Αγίας Ειρήνης ευχόμενος παράλληλα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων