25/05/2023 25/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, παραμονή της Αναλήψεως Του Κυρίου, μετέβη στην Ενορία Ζωφόρων, όπου χοροστάτησε του Πανηγυρικού Εσπερινού και στην συνέχεια ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στο χαρμόσυνο γεγονός της Αναλήψεως και ευχήθηκε στους πιστούς έτη πολλά και ευλογημένα. Η ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου διότι...
25 Μαΐου, 2023 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2023 - 10:39

Εσπερινός της Αναλήψεως στους Ζωφόρους Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αναλήψεως στους Ζωφόρους Πεδιάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, παραμονή της Αναλήψεως Του Κυρίου, μετέβη στην Ενορία Ζωφόρων, όπου χοροστάτησε του Πανηγυρικού Εσπερινού και στην συνέχεια ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στο χαρμόσυνο γεγονός της Αναλήψεως και ευχήθηκε στους πιστούς έτη πολλά και ευλογημένα. Η ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου διότι ο Ναός της Αναλήψεως έχει υποστεί ζημιές απο τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων