13/04/2023 13/04/2023 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου Άνω Βιάννου, όπου τέλεσε τον Εσπερινό της Μεγάλης Πέμπτης και την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και εφημέριου του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Χριστοδουλάκη και του Αρχιδιακόνου π. Μαρίνου Δασκαλάκη. Το αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος π. Πέτρος Αράπογλου. Μεταξύ...
13 Απριλίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 18:00

Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στην Άνω Βιάννο

Διαδώστε:
Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στην Άνω Βιάννο

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου Άνω Βιάννου, όπου τέλεσε τον Εσπερινό της Μεγάλης Πέμπτης και την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και εφημέριου του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Χριστοδουλάκη και του Αρχιδιακόνου π. Μαρίνου Δασκαλάκη.

Το αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος π. Πέτρος Αράπογλου. Μεταξύ άλλων παρέστη ο πρ. Δήμαρχος Βιάννου και πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Παύλος Μπαριτάκης. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους με το καλό να εορτάσουμε την Αγία Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων