02/02/2022 02/02/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε σήμερα, εορτή της Υπαπαντής, κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανό Βλαστό, τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Εμμανουήλ Φουκαράκη, εφημέριο της Ενορίας, τον Οικονόμο Εμμανουήλ Βλαστό και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας,...
02 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2022 - 11:52

Εσπερινός της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού στην Αυλή Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εσπερινός της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού στην Αυλή Πεδιάδος

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε σήμερα, εορτή της Υπαπαντής, κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανό Βλαστό, τον Πρωτοπρεσβύτερο κ. Εμμανουήλ Φουκαράκη, εφημέριο της Ενορίας, τον Οικονόμο Εμμανουήλ Βλαστό και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας, αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, ομίλησε εκτενώς για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού και τα μηνύματα που αυτή μας μεταφέρει, και ευχήθηκε χρόνια πολλά στο εκκλησίασμα.

Στην εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Ενορίας Αυλής Πεδιάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων