29/06/2022 29/06/2022 Αρχιερατικός Εσπερινός στον φερώνυμο Ιερό Ναό στην Άρβη της Επαρχίας Βιάννου τελέσθηκε την παραμονή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου. Συμμετείχαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Κωνσταντίνος Κουνδουράκης, Ιωάννης Κοντάκης, Πολυχρόνης Μπριντάκηςς, Κωνσταντίνος Ψαρολογάκης, Εμμανουήλ Ραπτάκης, Αντώνιος Ψαρολογάκης, οι Οικονόμοι Νικόλαος Δουλγεράκης και Ιβάν Ντόμπρεβ, ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Μπιτσακάκης και ο Διάκονος...
29 Ιουνίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 21:06

Εσπερινός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Άρβη

Διαδώστε:
Εσπερινός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Άρβη

Αρχιερατικός Εσπερινός στον φερώνυμο Ιερό Ναό στην Άρβη της Επαρχίας Βιάννου τελέσθηκε την παραμονή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου.

Συμμετείχαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Κωνσταντίνος Κουνδουράκης, Ιωάννης Κοντάκης, Πολυχρόνης Μπριντάκηςς, Κωνσταντίνος Ψαρολογάκης, Εμμανουήλ Ραπτάκης, Αντώνιος Ψαρολογάκης, οι Οικονόμοι Νικόλαος Δουλγεράκης και Ιβάν Ντόμπρεβ, ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Μπιτσακάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Στυλιανός Γεωργιαννάκης, το δε αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο έργο των δύο πρωτόθρονων και πρωτοκορυφαίων Αποστόλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων