11/06/2022 11/06/2022 Την Παρασκευή 10 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό της Αναστάσεως Αρκαλοχωρίου, όπου εξυπηρετεί τις θρησκευτικές ανάγκες των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης χοροστάτησε στον Εσπερινό του Ψυχοσάββατου, στο τέλος του οποίου τέλεσε το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αδερφών μας και ευχήθηκε ο...
11 Ιουνίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2022 - 18:26

Εσπερινός του Ψυχοσάββατου στο κοιμητήριο Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Εσπερινός του Ψυχοσάββατου στο κοιμητήριο Αρκαλοχωρίου

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό της Αναστάσεως Αρκαλοχωρίου, όπου εξυπηρετεί τις θρησκευτικές ανάγκες των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης χοροστάτησε στον Εσπερινό του Ψυχοσάββατου, στο τέλος του οποίου τέλεσε το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αδερφών μας και ευχήθηκε ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να τους κατατάξει εν χώρα ζώντων. Στην ακολουθία συμμετείχαν ο Πρεσβύτερος Κωνσταντίνος Αρμενάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων