20/11/2023 20/11/2023 Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, μετέβη στην ενορία Κάτω Καστελλιανών όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Προ της απολύσεως τελέστηκε Ιερό Μνημόσυνο επί την συμπληρώσει σαράντα ημερών από την εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρ. του Οικουμ. Θρόνου και Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεως π. Στυλιανού Συμνιανάκη Ομιλίες...
20 Νοεμβρίου, 2023 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2023 - 13:33

Ετήσιο μνημόσυνο Πρωτοπρεσβύτερου π. Στυλιανού Συμνιανάκη

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο Πρωτοπρεσβύτερου π. Στυλιανού Συμνιανάκη

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, μετέβη στην ενορία Κάτω Καστελλιανών όπου χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία.

Προ της απολύσεως τελέστηκε Ιερό Μνημόσυνο επί την συμπληρώσει σαράντα ημερών από την εκδημία του μακαριστού Πρωτοπρ. του Οικουμ. Θρόνου και Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεως π. Στυλιανού Συμνιανάκη

Ομιλίες για τη ζωή και την προσφορά του εκλιπόντος κληρικού εκφώνησαν ο Πρωτοπρ. Μιχαήλ Βελεγράκης και ο συνταξιούχος Δάσκαλος, κ. Κωνσταντίνος Βελεγράκης.

Στην συνέχεια, ο σεπτός Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας, κήρυξε καταλλήλως το θείο λόγο στο πολυπληθές εκκλησίασμα ενώ αναφέρθηκε στο πρόσωπο, τα χαρίσματα και την άριστη συνεργασία του με τον μακαριστό κληρικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων