23/02/2021 23/02/2021 Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στη Κασταμονίτσα Πεδιάδος τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Κωνσταντίνου Καλαϊτζάκη, συνταξιούχου κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου και πρώτου Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου αυτής. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιος Αθανασάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως με τη συμμετοχή του εφημερίου...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 18:28

Ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού π. Κωνσταντίνου Καλαϊτζάκη

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού π. Κωνσταντίνου Καλαϊτζάκη

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στη Κασταμονίτσα Πεδιάδος τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Κωνσταντίνου Καλαϊτζάκη, συνταξιούχου κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου και πρώτου Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου αυτής.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιος Αθανασάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως με τη συμμετοχή του εφημερίου της Ενορίας, Οικονόμου Νικολάου Βαρελά.

Μετά το πέρας της ακολουθίας ο Πρωτοσύγκελλος, π. Κορνήλιος μετέφερε τον εγκάρδιο χαιρετισμό προς το εκκλησίασμα του Σεβασμιωτάτου κ. Ανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ως μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων