21/01/2021 21/01/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, δέχθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο στο Αρκαλοχώρι τον Διοικητή της 133 Σμηναρχίας Μάχης Καστελλίου, Σμήναρχο (Ι) κ. Εμμανουήλ Ζαμπουλάκη συνοδευόμενο από τον Αντισμήναρχο κ. Γιώργο Ανδρουλάκη, οι οποίοι προσέφεραν δέματα αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της. Ο...
21 Ιανουαρίου, 2021 - 18:15

Η Αεροπορία συνδράμει το φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Η Αεροπορία συνδράμει το φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, δέχθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο στο Αρκαλοχώρι τον Διοικητή της 133 Σμηναρχίας Μάχης Καστελλίου, Σμήναρχο (Ι) κ. Εμμανουήλ Ζαμπουλάκη συνοδευόμενο από τον Αντισμήναρχο κ. Γιώργο Ανδρουλάκη, οι οποίοι προσέφεραν δέματα αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας ευχαρίστησε δεόντως τον Διοικητή γι’ αυτή την πρωτοβουλία και ευχήθηκε υγεία και κάθε ευλογία σ΄ όλο το προσωπικό της 133 Σμηναρχίας Μάχης και στις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων