29/08/2022 29/08/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Βυζαντινό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Λιλιανό Πεδιάδος όπου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Στο κήρυγμα του ο ιεράρχης, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου,  αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και ευχήθηκε πλούσιες τις πρεσβείες Του προς τους παρεβρισκομένους. Το παρών έδωσε ο...
29 Αυγούστου, 2022 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 17:48

Η Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στο Λιλιανό Πεδιάδος

Διαδώστε:
Η Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στο Λιλιανό Πεδιάδος

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Βυζαντινό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Λιλιανό Πεδιάδος όπου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Στο κήρυγμα του ο ιεράρχης, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου,  αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και ευχήθηκε πλούσιες τις πρεσβείες Του προς τους παρεβρισκομένους. Το παρών έδωσε ο διοικητής της 133 Σμηναρχία Μάχης Καστελλίου κ. Ιωάννης Μαλισιώτης.

Τον Μητροπολίτη πλαισίωσαν ο Οικονόμος Κίμωνας Βλαστός, ο  εφημέριο της Ενορίας, ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Καλομοίρης και ο Αρχιδιάκονος Μαρίνο Δασκαλάκη. Το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Προ της απολύσεως τελέστηκε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εν τω κοιμητηρίω αναπαυομένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων