23/07/2022 23/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρεας μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, όπου τέλεσε την εξόδιο ακολουθία της μακαριστής Ευαγγελίας Αγγουριδάκη, πλαισιουμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ιερόθεο Χιώτη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μαραυγάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Χουδετσανάκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη. Ο Σεβασμιώτατος, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022,...
23 Ιουλίου, 2022 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2022 - 16:41

Η εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ευαγγελίας Αγγουριδάκη

Διαδώστε:
Η εξόδιος ακολουθία της μακαριστής Ευαγγελίας Αγγουριδάκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρεας μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, όπου τέλεσε την εξόδιο ακολουθία της μακαριστής Ευαγγελίας Αγγουριδάκη, πλαισιουμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ιερόθεο Χιώτη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μαραυγάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Χουδετσανάκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη.

Ο Σεβασμιώτατος, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, μεταξύ άλλων ευχήθηκε στην οικογένεια της εκλιπούσης ο Θεός να την αναπαύσει και να την κατάταξη μεταξύ των Αγίων και δικαίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων