09/12/2021 09/12/2021 Στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της συλλήψεως της Αγίας Άννης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι χοροστάτησε χθες ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας. Μέρος στον εσπερινό έλαβαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Αρχιερατ. Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2021 - 12:27

Η εορτή της Αγίας Άννης στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Άννης στο Αρκαλοχώρι

Στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της συλλήψεως της Αγίας Άννης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι χοροστάτησε χθες ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας.

Μέρος στον εσπερινό έλαβαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Αρχιερατ. Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος εκ του ψαλτηρίου ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Πριν την απόλυσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα μνημόσυνα των μακαριστών Σάββα Πέππα και της προσκυνήτριας Ειρήνης Χουλάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων