08/01/2021 08/01/2021 Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, το ιερό πρόσωπο με το οποίο κλείνει το άγιο δωδεκαήμερο, εορτάσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στις Άνω Πουλιές Μονοφατσίου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε και ομίλησε επικαίρως με την συμμετοχή του Πρεσβυτέρου Σταύρου Φανουράκη και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενος...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 12:16

Η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στις Άνω Πουλιές

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στις Άνω Πουλιές

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, το ιερό πρόσωπο με το οποίο κλείνει το άγιο δωδεκαήμερο, εορτάσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στις Άνω Πουλιές Μονοφατσίου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε και ομίλησε επικαίρως με την συμμετοχή του Πρεσβυτέρου Σταύρου Φανουράκη και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενος εκ του ψαλτηρίου παρέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Πηγιάκης, Αρχιερατ. Επίτροπος της Α’ Αρχιερατ. Περιφέρειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων