25/08/2021 25/08/2021 Την Δευτέρα 23 Αυγούστου τελέσθηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Ενορίας Σαμπά Πεδιάδος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ανδρέα. Στον Αρχιερατικό Εσπερινό συμμετείχαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώγιος Μαραυγάκης, του Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σταυρουλάκης, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά, ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Χανιωτάκης και...
25 Αυγούστου, 2021 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 11:41

Η Εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Σαμπά Πεδιάδος

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Σαμπά Πεδιάδος

Την Δευτέρα 23 Αυγούστου τελέσθηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Ενορίας Σαμπά Πεδιάδος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ανδρέα.

Στον Αρχιερατικό Εσπερινό συμμετείχαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ιερόθεος Χιώτης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώγιος Μαραυγάκης, του Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σταυρουλάκης, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Μηνά, ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Χανιωτάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης και ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Τσιμπιμπάκης, εφημέριος της Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέφερε την προσπάθεια που κατέβαλε ο Άγιος της Εκκλησίας μας, σε πολύ δύσκολους καιρούς και κάτω από τον ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, να ιδρύσει σχολεία και να προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική παιδεία, ευχόμενος παράλληλα στο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων