25/04/2021 25/04/2021 Με την δέουσα ευλάβεια εορτάστηκε η Κυριακή των Βαΐων (25/4/2021), στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος. Τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου, συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη, Αρχιερατ. Επίτροπο της Α’ Αρχιερατ. Περιφέρειας, τον Πρωτοπρεσβύτερο Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, τον ιερομόναχο π. Ανδρέα Δημητρίου και τους διακόνους...
25 Απριλίου, 2021 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2021 - 15:01

Η Κυριακή των Βαΐων στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος

Διαδώστε:
Η Κυριακή των Βαΐων στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος

Με την δέουσα ευλάβεια εορτάστηκε η Κυριακή των Βαΐων (25/4/2021), στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος.

Τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου, συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη, Αρχιερατ. Επίτροπο της Α’ Αρχιερατ. Περιφέρειας, τον Πρωτοπρεσβύτερο Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, τον ιερομόναχο π. Ανδρέα Δημητρίου και τους διακόνους Σεραφείμ Βιολάκη και Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβ. κ. Ανδρέας, ομίλησε για την εορτή των Βαΐων και ευχήθηκε να βιώσουμε με κατάνυξη την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα τα Άχραντα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων