14/04/2020 14/04/2020 Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την Κυριακή των Βαΐων τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, εφημέριο της Ενορίας και τον διάκονο Σεραφείμ Βιολάκη. Η ακολουθία ήταν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των...
14 Απριλίου, 2020 - 23:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 23:17

Η Κυριακή των Βαΐων στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος

Διαδώστε:
Η Κυριακή των Βαΐων στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την Κυριακή των Βαΐων τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Αλέξανδρο Παναγιωτάκη, εφημέριο της Ενορίας και τον διάκονο Σεραφείμ Βιολάκη.

Η ακολουθία ήταν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και μεταδόθηκε διαδικτυακά. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στο νόημα της Εορτής των Βαΐων και ευχήθηκε να βιώσουμε με κατάνυξη την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα τα Άχραντα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων