27/11/2019 27/11/2019 Με κατάνυξη εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγόνος στο αριστερό ομώνυνο κλίτος του Ιερού Ενοριακού Ναού στα Κάτω Καστελλιανά Μονοφατσίου. Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου και εφημέριο της Ενορίας Στυλιανό Συμιανάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Φανουράκη, Αρχιερατικό Επίτροπο της...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 12:33

Η μνήμη του Αγίου Στυλιανού στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Στυλιανού στην Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

Με κατάνυξη εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Στυλιανού του Παφλαγόνος στο αριστερό ομώνυνο κλίτος του Ιερού Ενοριακού Ναού στα Κάτω Καστελλιανά Μονοφατσίου.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου και εφημέριο της Ενορίας Στυλιανό Συμιανάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Φανουράκη, Αρχιερατικό Επίτροπο της Γ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, τους Οικονόμους Ιβάν Ντόμπρεβ, Μιχαήλ Καρακωνσταντάκη και Γρηγόριο Παπαδάκη και το Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα στο εκκλησίασμα και ιδιαιτέρως στον εορτάζοντα εφημέριο της Ενορίας π. Στυλιανό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων