02/05/2021 02/05/2021 Η Πανήγυρη των Πανηγύρεων, η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, εορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στο Αρκαλοχώρι οι εκατοντάδες πιστοί, μικροί και μεγάλοι τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής προσήλθαν για να ακούσουν το “Χριστός Ανέστη” και να παραμείνουν στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, κρατώντας αναμμένες...
02 Μαΐου, 2021 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 22:05

Η Πανήγυρη των Πανηγύρεων στον Μητροπολιτικό Ναό στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Η Πανήγυρη των Πανηγύρεων στον Μητροπολιτικό Ναό στο Αρκαλοχώρι

Η Πανήγυρη των Πανηγύρεων, η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, εορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στο Αρκαλοχώρι οι εκατοντάδες πιστοί, μικροί και μεγάλοι τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής προσήλθαν για να ακούσουν το “Χριστός Ανέστη” και να παραμείνουν στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, κρατώντας αναμμένες λαμπάδες με το Άγιο Φως, το οποίο νωρίτερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέδωσε ψάλλοντας το “Δεύτε λάβετε Φως…”.

Κατά την διάρκεια της Τελετής της Αναστάσεως αναγνώσθηκε η Πασχαλινή Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου κ. Ανδρέα από τον Υπογραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου, Πανοσιολ. Αρχιμ. Νήφων Βασιλάκη. Στην Ακολουθία συμμετείχαν ακόμα ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Τέλος Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης απεύθυνε εγκάρδιο Αναστάσιμο χαιρετισμό προς όλους τους πιστούς, που παρέμειναν έως το τέλος της Λειτουργίας για να Κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων και τους έδωσε κόκκινα αυγά. Στην Τελετή της Αναστάσεως, μεταξύ άλλων παρέστη ο αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Εμμανουήλ Σμυρνάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων