29/04/2021 29/04/2021 Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Άνω Βιάννου, όπου τέλεσε τον Εσπερινό της Μ. Πέμπτης και Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Χριστοδουλάκη, Αρχιερ. Επίτροπο της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Ιωάννης...
29 Απριλίου, 2021 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 20:09

Η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Άνω Βιάννου, όπου τέλεσε τον Εσπερινό της Μ. Πέμπτης και Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Χριστοδουλάκη, Αρχιερ. Επίτροπο της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Ιωάννης Καπελλάκης.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση. Παρόν στο Ναό ήταν και ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μήνας Σταυρακάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων