15/12/2023 16/12/2023 Ιερατική Σύναξη παρουσία του συνόλου των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολυκέντρου στο Αρκαλοχώρι. Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ομίλησε για την μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων και για την αναγκαιότητα της σύνολης πνευματικής...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 1:10

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου

Ιερατική Σύναξη παρουσία του συνόλου των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολυκέντρου στο Αρκαλοχώρι.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ομίλησε για την μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων και για την αναγκαιότητα της σύνολης πνευματικής μας βιωτής.

Επίσης, μίλησε για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών, για το δημογραφικό πρόβλημα του 21ου αιώνα και για άλλα διοικητικά και πνευματικά θέματα.

Στην συνέχεια, ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους Ιερείς.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους κληρικούς καλό υπόλοιπο Σαρακοστής και εν προσευχή, ταπείνωση και αλληλοσυγχώρεση να εορτάσουμε τη μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων