23/02/2022 24/02/2022 Ιερατική Σύναξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου, κατά την οποία παρέστη το σύνολο των Ιερέων και των Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ομίλησε για λειτουργικά, ποιμαντικά και διοικητικά ζητήματα και ενόψει της...
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2022 - 0:27

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Ιερατική Σύναξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου, κατά την οποία παρέστη το σύνολο των Ιερέων και των Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ομίλησε για λειτουργικά, ποιμαντικά και διοικητικά ζητήματα και ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Επίσης έδωσε σχετικές οδηγίες και κατευθύνσεις που αφορούν τις ενορίες, οι οποίες έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους Ιερείς και λύθηκαν αρκετές απορίες πάνω στα παραπάνω θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων