13/04/2020 13/04/2020 Το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, η Ακολουθία του Νυμφίου τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Αρκαλοχώρι. Στην ακολουθία χοροστάτησε εκ του Παραθρονίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, πλαισιωμένος από τον Προϊστάμενο του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο κ. Δημήτριο Πάγκαλο και τον Διάκονο του Ναού Κωνσταντίνο Αρμενάκη ενώ εκ του...
13 Απριλίου, 2020 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 12:43

Κεκλεισμένων στο Αρκαλοχώρι η Ακολουθία του Νυμφίου

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων στο Αρκαλοχώρι η Ακολουθία του Νυμφίου

Το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, η Ακολουθία του Νυμφίου τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Αρκαλοχώρι.

Στην ακολουθία χοροστάτησε εκ του Παραθρονίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, πλαισιωμένος από τον Προϊστάμενο του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο κ. Δημήτριο Πάγκαλο και τον Διάκονο του Ναού Κωνσταντίνο Αρμενάκη ενώ εκ του ψαλτηρίου διακόνησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιος Αθανασάκης.

Η ακολουθία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία πιστών. Στο τέλος της ακολουθίας του Νυμφίου ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε θερμές πατρικές ευχές για καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων